torsdag

Se fördelarna med isolerplast

Här får du en förklarad översikt över fördelarna med isolerplast.
Isolerplasten är uppbyggd av kanaler som ger god jämn isolereffekt.
Till alla av våra växthus kan du byta ut isolerplasten och montera klara s.k. clearglas för att få ett annat utseende och ett annat ändamål och ditt f.d. växthus kan då bli ett uterum eller paviljong. Detta är utseendemässigt det närmsta du kan komma vanligt glas.

Isolerplast av polykarbonat är okrossbart och klarar exempelvis barnens lek med bollar och nedfallande grenar. En extra trygghet i trädgården! När du bygger grunden kan du dessutom ta mindre hänsyn till ev. tjälskjutning. Isolerplast blir helt klart det billigaste och bästa alternativet i längden.

Isolerplastplattornas kanaluppbyggnation bryter solens strålar, vilket gör att behovet av skuggning minskar eller elimineras helt.
Isolerplastplattorna är lätta och levereras i hela längder. De är därför enkla att montera.

Isolerplasten i polykarbonat från Runlai har 5 års garanti på att den är UV-beständig och ej bryts ner eller missfärgas. Ett särskilt UV-beständigt skikt på skivornas utsida hindrar de skadliga UV-strålarna från att bryta ner och skada plasten.
Jämför gärna vår kvalitet
när du ska köpa ett växthus med isolerplast och du bör även kontrollera vilken skivtjocklek som används, vi använder som standard 4mm. Har du andra önskemål om tjocklek kan vi ordna detta mot tillägg.

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^